Přípravy na zimní sezónu.

Ski_areál_Alšovka se připravuje na novou zimní sezónu. Zasněžovací technika je již rozmístěná po svahu, dokončujeme kontroly a revize zařízení a vybavení.

Upravili a doplnili jsme bezpečnostní matrace značení, probíhá úklid objektů, sjezdovek i blízkého okolí v areálu.

Nejznatelnější změnou je jistě nový průsek u trasy velkého vleku v horní části trasy. To nám umožní vysněžení celé trasy vleku a tím bychom chtěli dosáhnout i prodloužení lyžařské sezóny v této části areálu. V minulých sezónách jsme na velkém vleku odjezdili z pravidla o několik týdnů méně než na malém vleku.

Dále pracujeme na výrobě nových překážek do snowparku. V nové sezóně plánujeme uspořádat tradiční akce jako je Karneval na sněhu, Párty u bazénu (v poslední sezóně zrušeno). Ve spolupráci s naší lyžařskou školou chceme zorganizovat lyžařské závody pro děti.

To nejduležitější na závěr, ceny jízdného zůstávají stejné jako v poslední sezóně. Provoz vleků bude zahájen dle klimatických podmínek. Jakmile to podmínky dovolí, chceme jezdit denně 9-16h a pravidelné večerní lyžování necháme stejně, tedy úterý, středa, pátek a sobota 17-20h. Jediná změna přichází v ceně za hodinu výuky v naší lyžařské škole, nově jedna lekce individuální výuky lyžování či snowboardingu bude za 400,- kč.

A na závěr Půjčovna vybavení bude v provozu stejně jako v minulé sezoně, otevřeno bude tedy o svátcích prázdninách, víkendech a ve všech termínech jarních prázdnin. Na webu půjčovny jsou již vypsané termíny kdy budou probíhat celosezónní výpůjčky.

Těšíme se na viděnou v zimní sezóně 2019/2020. Tým Ski areálu Alšovka

CZ / EN / DE