Víkend na Alšovce

IMG_8922

AKTUALIZACE: (sobota 8:10) Silnice Klášterec – Alšovka průjezdná, dále na Měděnec je silnice chvílemi nesjízdná. Vzhledem k povětrnostním podmínkám na hřebenech, nejsou běžecké okruhy upraveny stopovačem. Děkujeme za pochopení, pěkný víkend.


 Víkend na Alšovce bude si můžete užít naplno! Napadlo několik cm nového prašanu a společně s vyrobeným technickým sněhem tak tvoří přímo ukázkový materiál na lyžování! Na páteční večerní dorazilo několi kmálo zájemců. Silnice z Klášterce na Alšovku je bez problémů sjízdná se zimní výbavou. Cesta na Měděnec byla několikrát během pátků uzavřená.

V areálu v provozu oba vleky od 9:00 do 16:00 a v sobotu večerní v celém areálu od 17:30 do 20:00.

Celý víkend bude v provozu kiosek U Trolla i půjčovna, běhev dne i večerního lyžování. U nás v areálu jsou povětrnostní podmínky příznivé, ikdyž na hřebenech Krušných hor fouká silný nárazový vítr. Náš areál je již za horizontem a tak si unás můžete v pohodě užít víkendovou lyžovačku.

Na snowparku začneme pracovat a běžecké okruhy zkusíme v sobotu ráno upravit, pokud nebude opět příliš větrno a bude reálné bezpečně projet stopu skůtrem se stopovačem.

V sobotu večer dáme na web aktuální informace.

Na viděnou na svahu!

 

Tým ski Areálu Alšovka.

Podobné příspěvky