Lyžování v pracovním týdnu

IMG_8931Provoz vleků na Alšovce pokračuje i v dalším týdnu. Nadále pojedeme denně na obou vlecích od 9:00 do 16:00 a večerní lyžování bude jako obvykle ve středu, v pátek a sobotu od 17:30 do 20:00, také na obou vlecích! O víkendu se na Alšovce lyžovalo bez komplilací, silný vítr v našem areálu nepůsobil žádné problémy a tak si víkendové lyžování u nás užilo dost návštěvníků.

V týdnu a na večerních lyžováních se lyžuje bez čekání na vleky, tak využijte příznivého počasí a dorazte k nám na svah!

Od pondělí bude v denní provozu kiosek U Trolla, kde se můžete posilnit při lyžování. Otevřeno bude denně od 10:00 do 16:00 a na večerní lyžování. Půjčovna bude i nadále v provozu na večerních lyžování a o víkendech, případně po telefonní domluvě.

V neděli vítr ustál i  na hřebenech Krušných hor, a tak jsme během dopoledne projeli skůtrem malý a střední okruh pro běžkaře, další úpravu se stopovačem uděláme před víkendem.

Na snowparku se pokusíme něco postavit, v týdnu. Sledujte aktuality před víkendem a na viděnou na Alšovce!

 

AKTUALIZACE 17.1.2017 – Na bobování je urolbovaný svah od silnice – 100m nad Alšovkou směrem na Měděnec. A dále jsme rolbou upravili částečně okruh běžkaře na bruslení. Konkrétně je urolbováno od Duhy podél áleje k Měděnci a dále je okruh veden podle silnice až k vedení vysokého napětí. Dále pod tímto vedením se můžete sklouznout, zpět na parkoviště u ski areálu Alšovka. Na zbytku okruhu neležel dostatek sněhu, takže musíme vydržet, až něco spadne a neodnese to vítr.

 

Tým ski Areálu Alšovka.

Podobné příspěvky