!!!! PROVOZ VLEKŮ POKRAČUJE !!!!

patekPočasí v Krušných horách se umoudřilo a to „skoro léto“, co se zde objevilo, už vystřídala zase zima. Sjezdové tratě během pátku připravíme na víkend, zásoby technického sněhu máme dostatečné, takže lyžovačku si můžete užít nejen o víkendu ale i v následujícím prázdninovém týdnu.

Oba vleky se rozjedou v sobotu 25.2.2017 v 9:00. Provoz areálu bude dále pokračovat ve standardním režimu, tedy denně na obou vlecích od 9:00 do 16:00 a večerní lyžování bude jako obvykle v sobotu od 17:30 do 20:00, dále pak ve středu a pátek, také na obou vlecích!

Pokud máte zájem o výuku v lyžařské škole Alschovka doporučujeme si co njdříve zarezervovat termín. Kiosek U Trolla bude i nadále denně v provozu od 10:00 do 16:00 a dále na večerních lyžováních. Půjčovna vybavení bude otevřená také od soboty 25.2.2017 a to denně až do konce prázdnin 5.3.2017. Vybavení půjčujeme od 9-16 a i na večerních lyžováních.

Běžkařská sezóna už pravděpodobně na námi spravovaných tratích skončila, déšť udělal své a přírodní sníh je téměř všechen fuč!

Takže nestyďte se a přijeďte předvést své lyžařské dovednosti k nám na Alšovku. Nadále se připravujeme i na  Karnevalu na sněhu 2017 letos jsme zvolili sobotu 25.3.2017 tak si rezervujte na tento datum místo a doražte za zábavou v maskách! Opět bude připtraveno pohoštění a osvěžení pro všechny v maskách! Hudba a nějaká ta kultrurní vložka a soutěže jsou samozřejmostí!

 

Těšíme se na vaši návštěvu.

 

Tým ski Areálu Alšovka.

 

Podobné příspěvky