Prázdniny na Alšovce

Jarní prázdniny pokračují, v dalším týdnu jsou v okrese Chomutov, tedy v nejbližším okolí ski areálu Alšovka. Stále lyžuje v celém areálu, jedou oba vleky, podmínky jsou ideální na všech otevřených tratích leží dostatek technického sněhu. O víkendu se má i na horách oteplit, takže bude lyžování o dost zábavnější. Nízké teploty se tento týden podepsali i na nižší návštěvnosti, ale věříme že výborných podmínek v našem areálu využijete o prázdninách!

Vleky budou i nadále v provozu denně od 9:00 do 16:00 a večerní lyžování jezdíme v úterý, středu, pátek a sobotu od 17:30 do 20:00. Lyžujeme na sjezdovkách 1,2 a 4. Večerní lyžování jezdíme v celém areálu!

Půjčovna vybavení bude od soboty 3.3.2018 do neděle 11.3.2018 v provozu denně od 9:00 do 16:00 a samozřejmě i na večerních lyžováních.

Kiosek U Trolla je otevřen vždy v době provozu vleků a instruktoři lyžování a snowboardingu budou k zastižení spíše po telefonní domluvě, vzhledem k velkému zájmu o výuku. Můžete se samozřejmě svézt i v rolbě při večerní úpravě tratí.

 

Zde nějaké foto z Karnevalu 2018

 

Jak je vidět na obrázku v tomto příspěvku, připravujeme další akci – PÁRTY U BAZÉNU. Zima se pomalu blíží ke konci a tak je potřeba nasát atmosféru u bazénu. Takže začněte pilovat jízdu přes vodu a laďte outfity ať máte možnost být vyhlášeni mezi 5ti nejlepšími! A hlavně, se přijeďte alespoň podívat na pěknou SHOW, pro diváky bude na terase U Trolla připravená grilovačka a ICEBAR. U bazénu pod chatou Alšovkou budou palmy, muzika, oheň a zajímavá podívaná!

Pro soutěžící je v den akce jízdné zdarma i startovné je bez poplatku, prezentace je do 11 hodin přímo na chatě Alšovka. Šatna, ohřívárna a občerstvení pro „závodníky“ bude připraveno také tam a od 12:00 začneme jezdit v bazénu! Hodnotit výkony budou rozhodčí a vyhlásíme 5 nejúspěšnějších ve 3 vypsaných kategoriích a ti obdrží trofeje a další odměny!

 

Sledujte aktuality na našem webu a Facebooku.

 

Tým Ski areálu Alšovka.

Podobné příspěvky