Přípravy na zimní sezónu

-Zimní sezóna se pomalu blíží i do Krušných hor. Na Alšovce probíhají předsezónní přípravy. Na obou vlecích jsme provedli pravidelnou roční údržbu a potřebné opravy. Všechny závěsy prošly renovací, takže by měly několik sezón bez problémů sloužit.

-Na sezónu se připravuje i zasněžování, nachystané jsou tyče i kanóny. Po loňském doladění pojede zasněžovací systém na 100% již  od prvních mrazů. Retenční nádrž byla vyčištěna za pomoci dobrovolných hasičů Klášterce nad Ohří – za jejich výpomoc tímto děkujeme.

oprava_PB200

 

 

 

 

 

 

 

 

 

-Větší servis dostala přes léto i naše rolba PB 200, takže celou zimu může na sjezdovce vyrábět dokonalý manšestr ;o) A navíc jsme pro tuto zimu připravili SVEZENÍ V ROLBĚ třeba při večerní úpravě areálu. Zájemci se mohou domluvit na našem emailu info@alsovka.cz Zážitková jízda trvá cca 1hodinu, za rozumných 400 kč na osobu. Je určená pro jednoho dospělého, nebo dospělého s dítětem na jedné sedačce. První jízdy si můžete domluvit již před zahájením provozu a prohlédnout si z blízka úpravu sjezdovky při zasněžování.

-Menší terénní úpravy jsme provedli ve snowparku, budeme se snažit připravit ještě nějaké překážky.

-Na části běžeckých stop probíhá rekonstrukce lesních cest, čekáme, zda se podaří dílo dokončit, aby byly stopy průjezdné.

-Nově jsme zavedli celosezónní jízdenky. Tyto permanentky je třeba si objednat dopředu na emailu: info@alsovka.cz. Nepřenosné jízdenky budou vybaveny fotografií (digitálně na email).

K1 KARTA

 

 

 

 

 

 

 

 

 

-Další novinkou bude možnost využití 10% slevy s K1 KARTOU, na veškeré jízdné a to i na sezónní permanentky. Více informací na webu našeho partnera Kabel1.

-Před zimou zprovozníme ještě 2 nové web kamery, na nástupních stanicích vleků. Na obou pokladnách a v občerstveních bude k dispozici Kabel1 WiFi FreeZone.

-Vše ostatní bude tak, jak jsou naši návštěvníci zvyklí. Parkování zdarma, jízdenky k zakoupení na nástupních stanicích vleků i pravidelné 
noční lyžování. Na Alšovku bude tradičně jezdit SKIBUS z Kadaňe přes Klášterec nad Ohří.

Detaily o všech zmíněných novinkách se budou postupně objevovat na našem webu.

Těšíme se na vás!

 

Tým Ski areálu Alšovka

Podobné příspěvky