Lyžujeme dál!

IMG_9071Počasí je v Krušných horách již více jak týden mlhavé a s nízkou oblačností, ale i tak je areál nadále denně v provozu! Podmínky pro lyžování jsou ideální a to jak pro sjezdové tak pro běžecké. Na sjezdovce leží 40-100 cm technického sněhu. Povrch sjezdovek je po lehkém víkendové oteplení spojený v rychlý a kvalitní sjezdrařský podklad!Námi spravované běžecké okruhy jsou všechny upravené a sjízdné. Nástupní místa na naše stopy jsou: Ski areál Alšovka, Meěděnec zastávka – býv. pension Duha, obec Měděnec, parkoviště u wind parku na Rusové.

Lyžujeme denně od 9:00 do 16:00 v celém areálu, noční je ve středu, pátek a v sobotu od 17:30 do 20:00 a také v celém areálu! Denně je v otevřeno i v kiosku U Trolla a půjčovna je v provozu o víkendech a na večerních lyžováních.

 

Pracujeme na přípravě tradičního Karnevalu na sněhu 2017 letos jsme zvolili sobotu 25.3.2017 tak si rezervujte na tento datum místo a doražte za zábavou v maskách! Opět bude připtraveno pohoštění a osvěžení pro všechny v maskách! Hudba a nějaká ta kultrurní vložka a soutěže jsou samozřejmostí!

Dále ladíme snow park máme novou hračku, tak to přijeďte omrknout.

 

Těšíme se na vaši návštěvu.

Tým ski Areálu Alšovka.

Podobné příspěvky