Celý areál v provozu a denně večerní lyžování!

Od_pondělí 22.1.2018  pojede celý areál denně od 9:00 do 16:00 a i večerní lyžování bude každý den od pondělí do soboty od 17:30 do 20:00. Lyžujeme v celém areálu a v provozu jsou oba vleky.

Běžecké okruhy jsou protažené stopovačem naposledy v neděli ráno, běžkařů bylo o víkendu ve stopě velké množství, sněhu dostatek, počasí krásné. Využijte dostatku sněhu pro klasické lyžování.

Kiosek U Trolla bude otevřen vždy v době provozu vleků, půjčovna bude od pondělí do pátku otevřena vždy na večerním lyžování a výuku u našich instruktorů si můžete telefonicky rezervovat dle volných termínů.

Brzo zprovozníme osvětlení na sjezdovce č. 3, u poklady je k dispozici monstrum, kde si můžete při nákupu jízdenek odložit své vybavení. Areál denně upravujeme před a po večerním lyžování. V nabídce je nadále i jízda rolbou při úpravě areálu.

Stále budeme pokračovat ve výrobě technického sněhu, protože – sněhu není nikdy dost! A po té budeme moct vystavět nějaké srandy ve snowparku. Letos budou asi pouze 3 skočky a 2 trubky ostatní překážky jsou stále na dílně…

Využijte krásného zimního počasí a přijeďte si zalyžovat bez čekání na vlek!

 

Tým Ski areálu Alšovka.

Podobné příspěvky