Příprava areálu na zimní sezónu 2018/2019

První_letošní sníh na hřebenech Krušných hor dorazil v neděli 28. října 2018. Zimní sezóna se pomalu blíží a v areálu probíhají přípravy. Dolaďujeme vleky, chystáme techniku na výrobu sněhu, rolba je po servisní prohlídce.

 

Chystáme nový ceník jízdného, v loňské sezóně jsem již ceník neměnili, letos  připravíme novou nabídku a využijeme tak všechny možnosti bezkontaktního odbavovacího systému.

 

Podařilo se nám domluvit nového provozovatele kiosku U Trolla, bylo nám jasné, že bez místa na svačinku nebo drink to nejde. Další informace o provozu budou na stránce kiosku před zahájením sezóny.

 

Letos jsem dokončili dojezdový prostor u velkého vleku a rádi bychom stihli realizovat rozšíření průseku v horní části velkého vleku, což nám pomůže při zasněžování trasy pod vlekem.

 

Zrekonstruované osvětlení sjezdovky číslo 3 jsem v loňské sezóně ani pořádně neotestovali, tak se těšíme až letos rozsvítíme opravdu celý areál!

 

Půjčovna vybavení bude v provozu o víkendech, svátcích, na večerních lyžováních a v době všech jarních prázdnin. Nepodceňte přípravu vašeho vybavení na zimu.  SERVIS VYBAVENÍ

 

Tradiční karneval na sněhu plánujeme na 2.3.2019 a párty u bazénu bude 23.3.2019.

 

Tým Ski areálu Alšovka.

Podobné příspěvky